Johanne Agerskovs Kopibøger

Johanne Agerskovs Kopibøger

17. januar 2022 Vandrer mod Lyset! 0

De fire kopibøger indeholder forskellige mediumistiske stykker, avisartikler og mere end 140 brevbesvarelser fra perioden 1915-34. Pris: 250 kr.

Eksempelvis findes gengivet en inkarnationsberetning fra oldtidsriget Assyrien, Kristi indledningsord til lignelsen om “Vejene” samt en velsignelse fra ham. De forskellige brevbesvarelser er stilet til bl.a. Pastor Wemmelund, Pastor T. Kierkegaard, Domprovst Martensen-Larsen, realskolelærer Christian Jørgensen, I. P. Muller, Doktor Marner og Teaterforlægger S. Folmer Hansen.

Johanne Agerskovs åndelige leder har bistået hende med udarbejdelsen af brevene, og de giver således en rigdom af supplerende og uddybende oplysninger for dem som allerede er godt bekendt med Vandrer mod Lyset! og de tilhørende værker.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.