Forsoningslæren og Genvejen

Forsoningslæren og Genvejen

17. januar 2022 Forsoningslæren og Genvejen 0

Tre afhandlinger fra den oversanselige verden til alle, ”der bærer kristennavnet”, som undertitlen lyder. Dette skrift har til formål at frembringe den endelige reformation af kirken. En reformation, der skal føre kristendommen tilbage til Jesu enkle kærlighedslære. Skriftet udkom få måneder efter hovedværket i 1920. Bogen koster 75 kr.

Sonede Kristus virkelig menneskenes synder ved sin død på korset, som den kristne lære siger? Læs Paulus’ egen teologiske redegørelse for det fejlagtige og skadelige i denne lære, som han selv indstiftede under sit liv på jorden. I de to efterfølgende gribende taler af Kristus og Ignatius Loyola berettes der om betydningen af tilgivelsen og den enestående genvej til Gud, som beskrives i værket Vandrer mod Lyset! Der rækkes ud til alle mennesker med en inderlig bøn, om at lytte til og følge Guds kaldende stemme. Forsoningslæren og Genvejen udgør sammen med Hilsen til Danmark og Vandrer mod Lyset!  ”de tre gyldne frugter” som menneskeheden modtog fra den oversanselige verden gennem mediet Johanne Agerskov.

Bogen fås også som gratis ebog hos Apple Books.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.